Huid- en Oedeemtherapiepraktijk 2Care4Skin Correspondentie adres:  Maanderweg 12  - 6711ND - Ede Telefoon:  0318 300 598 E-mail:  info@2care4skin.nl
Home Nieuws Over ons Behandeling Producten Contact Links Webshop
copyright: 2care4skin   2016-4 Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Marjolein Klomp

Mijn naam is Marjolein Klomp . In 2011 ben ik afgestudeerd als huid-en oedeemtherapeut aan de Hogeschool Utrecht.  Mijn afstudeerstage heb ik met veel plezier en succes gevolgd bij 2Care4Skin.  Na mijn stageperiode kon ik bij de praktijk blijven werken, dit begon met 1 dag en inmiddels is dit uitgebreid naar 4 dagen in de week.  Ik ben werkzaam op de locaties; Padberglaan, Ziekenhuis Gelderse Vallei en Gezondheidscentrum Lunteren.

We werken in een leuk team,  er is altijd ruimte om met elkaar te overleggen over behandelingen, wat ons als team sterkt. De patiënten en de verscheidenheid aan huidaandoeningen die wij binnen onze praktijk tegenkomen en  behandelen maken mijn werk erg leuk en afwisselend.

Hetgeen ik mooi en bijzonder vind aan mijn vak, is dat je door samen met de patiënt een behandelplan op te stellen de kwaliteit van leveren kan verbeteren. Hierbij vind ik een open en persoonlijk contact  erg belangrijk.

Om mijn kennis en kwaliteit op peil te houden volg ik nascholingen en cursussen, daarnaast sta ik in geschreven in het kwaliteitsregister en ben ik lid van de Nederlandse vereniging van huidtherapeuten.

Ik sta graag voor u klaar in de praktijk.