Huid- en Oedeemtherapiepraktijk 2Care4Skin Correspondentie adres:  Maanderweg 12  - 6711ND - Ede Telefoon:  0318 300 598 E-mail:  info@2care4skin.nl
Home Nieuws Over ons Behandeling Producten Contact Links Webshop
copyright: 2care4skin   2016-4 Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Marjorie Kuijpers

Mijn naam is Marjorie Kuijpers. In 1997 ben ik afgestudeerd aan Fontys Hogeschool Eindhoven als Huid- en Oedeemtherapeut. Na het afstuderen ben ik als zelfstandig huidtherapeut begonnen  

in het Ziekhuis Gelderse Vallei. De nauwe samenwerking met de dermatologen in het ziekehuis heeft ook geleid tot medewerking bij de oprichting van de Padbergkliniek in 2000.


Intussen is Huidtherapiepraktijk 2Care4Skin uitgegroeid tot een praktijk met meerdere lokaties waar een team van huidtherapeuten gespecialiseerd is in zowel medische behandelingen (oedeemtherapie en mammacare) als in cosmetische interventies (huidverbetering). Het werken met licht-en laserapparatuur heeft in de loop van de jaren een enorme ontwikkeling meegemaakt en het is mooi te zien hoe wij binnen de Padbergkliniek meegegroeid zijn. De samenwerking van de dermatoloog voor diagnostiek en voorbehouden handelingen en de huidtherapeut voor voorlichting en het uitvoeren van het behandelplan, geeft een solide basis voor een professionele benadering van de hulpvraag van een patiënt.


Mijn werk als huidtherapeut zie ik als uitdagend en afwisselend. Het geeft mij veel voldoening om mensen te mogen behandelen en te zorgen dat ze beter in hun vel zitten en zich zekerder voelen omdat hun huid hier bijna letterlijk opklaart!