Huid- en Oedeemtherapiepraktijk 2Care4Skin Correspondentie adres:  Maanderweg 12  - 6711ND - Ede Telefoon:  0318 300 598 E-mail:  info@2care4skin.nl
Home Nieuws Over ons Behandeling Producten Contact Links Webshop
copyright: 2care4skin   2016-4 Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Mirjam Brinkman

Even voorstellen…

Mijn naam is Mirjam Brinkman. Nadat ik de 4 jarige opleiding HBO Huidtherapie heb afgerond ben ik met veel enthousiasme en plezier komen werken bij 2Care4Skin. Na een stage van een half jaar had ik de praktijk al goed leren kennen en bovenal kennis gemaakt met alle facetten van het beroep van de huidtherapeut. En niet te vergeten, de patiënten.


In de afgelopen jaren kan ik wel zeggen dat wij enorm gegroeid zijn. Niet alleen gegroeid in het aantal locaties en het aantal huidtherapeuten, maar vooral gegroeid in het verlenen van zorg en de uitbreiding van de behandelmogelijkheden.


Het mooie van mijn vak vind ik de veelzijdigheid. De veelzijdigheid van behandelingen die wij als huidtherapeut aanbieden en de veelzijdigheid van patiënten in de praktijk. Letterlijk in aanraking komen met mensen en luisteren naar de verhalen die deze mensen te vertellen hebben. Het verlenen van zorg en het geven van aandacht vind ik belangrijk in mijn werk.

Het is mooi dat wij in de praktijk een grote verscheidenheid van behandelingen kunnen aanbieden. Van medisch tot cosmetisch of zelfs een overlap van beide in één behandeling. Dit maakt het werk afwisselend, waardoor elke dag weer anders is. Dit is de reden waarom ik mijn werk als huidtherapeut met groot plezier uitvoer en ik hoop dit nog heel veel jaren kunnen doen!

Tot ziens in de praktijk!