Huid- en Oedeemtherapiepraktijk 2Care4Skin Correspondentie adres:  Maanderweg 12  - 6711ND - Ede Telefoon:  0318 300 598 E-mail:  info@2care4skin.nl
Home Nieuws Over ons Behandeling Producten Contact Links Webshop
copyright: 2care4skin   2016-4 Praktijk voor huid- en oedeemtherapie

Nelleke Nijman

Mijn naam is Nelleke Nijman. Na mijn opleiding schoonheidsspecialiste wilde ik graag meer verdieping, kennis en kundigheid krijgen over de huid en huidproblematiek. Daarom besloot ik in 2009 om de opleiding huidtherapie te gaan volgen. In juli 2013 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool te Utrecht. Sindsdien ben ik werkzaam als huidtherapeut bij 2Care4Skin.


Huidtherapie is een interessant en veelzijdig vakgebied, dat volop in ontwikkeling is. Als huidtherapeut houd ik me graag bezig met huidaandoeningen, oedeemproblematiek maar ook de meer cosmetische aspecten van het vak. In onze praktijk bieden we een grote verscheidenheid aan behandelingen. Daarbij maken wij zoveel mogelijk gebruik van de nieuwste behandelmogelijkheden en –technieken.


Ik vind het belangrijk dat u als patiënt tijdens de behandelingen centraal staat en persoonlijke benadering verdient. Bij 2Care4Skin proberen we dit te bereiken door goede service en duidelijke informatievoorziening. Kwaliteit staat in onze praktijk hoog in het vaandel. Daarom ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en sta ik ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici. Daarnaast volg ik regelmatig nascholingen en cursussen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van huidtherapie.


Ik ben u graag van dienst bij 2Care4Skin!